Ο σύνδεσμος οπαδών Blue Angels καλεί όλα τα μέλη του σε γενική συνέλευση, την Παρασκευή 29/8 και ώρα 19:30 στα νέα γραφεία του συνδέσμου, Αναπαύσεως 43. Παρακαλούνται όλα τα μέλη να δώσουν κανονικά το παρών γιατί η παρουσία σας θα είναι πολύ σημαντική.

Τα θέματα της γενικής συνέλευσης που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

1. Ενημέρωση για θέματα κερκίδας οργάνωση κλπ στους φετινούς αγώνες.

2. Ενημέρωση για το νέο σύνδεσμο και τις δραστηριότητες του.

3. Κατανομή αρμοδιοτήτων στα μέλη του Δ.Σ. του συνδέσμο.

4. Επισημοποίηση του νέου Δ.Σ. του συνδέσμου.

BLUE ANGELS 1994 Θύρα 3

Ο σύνδεσμος φιλάθλων «Blue Angels» και τα μέλη του Δ.Σ. του συνδέσμου, δηλώνουν ότι οι ανακρίβειες και η λασπολογία ης βάρος μας θα απαντηθούν από εμάς στα γήπεδα και στην κερκίδα με την παρουσία μας. Όσοι προσπαθούν σκοπίμως να σπείρουν διχόνοια στην ομάδα και στις τάξεις τον οπαδών απλά δεν μας αγγίζουν, δεν τους βλέπουμε καθόλου. Με το Blue Club, όπως υπήρχε και πέρσι άριστη συνεργασία μεταξύ μας, έτσι και φέτος θα συνεχιστεί. Καλούμε όλο τον κόσμο της Νίκης Βόλου να συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο και να δυναμώσει τους συνδέσμους.
Όλοι μαζί μια γροθιά, ενάντια σε όλους αυτούς που πολεμάνε την ομάδα μας υπογείως και φανερά!
Υ.Γ. Η ανακοίνωση του Blue Club για τους Νέους Αθλητές μας βρίσκει 100% σύμφωνους και περιμένουμε από αυτούς (διοίκηση νέων αθλητών) να πράξουν το αυτονόητο και να αποχωρήσουν εδώ και τώρα.
BLUE ANGELS 1994

Μετά από 48 χρόνια αυτό που παλέψαμε και αγωνιστήκαμε για να το κερδίσουμε, το καταφέραμε! Είμαστε στη Super League και αυτό δεν αλλάζει.
Όλος αυτός ο αγώνας δεν πρέπει να πάει χαμένος και φέτος να στηρίξουμε την ομάδα με περισσότερη δύναμη και πάθος για να μείνουμε για πάντα εκεί που αξίζουμε. Ο σύνδεσμος μας, όπως όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα στην ομάδα, θα συνεχίσει να το κάνει όπως πάντα πιστός στρατιώτης αυτής. Φέτος οι εκδρομές και η κερκίδα μας θα γίνουν για ακόμα μια φορά σημείο αναφοράς πανελλαδικά και όχι μόνο.
Από φέτος μπαίνουμε σε άλλες διαδικασίες στο σύνδεσμο μας. Οι νέες εγγραφές μελών έχουν ήδη ξεκινήσει και επίσης από φέτος θα υπάρχει και η ετήσια συνδρομή μελών (30 ευρώ). Τα νέα μέλη που θα είναι τακτοποιημένα οικονομικά θα έχουν δικαίωμα στα συνδεσμιακά διαρκείας και τη δυνατότητα να μπουν στο Δ.Σ. του συνδέσμου, όπως και να παίρνουν σημαντικές αποφάσεις. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου ή σε επικοινωνία με τα μέλη του Δ.Σ..
Στις 19 Αυγούστου η ομάδα μας συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής και 4 μέρες μετά ξεκινάει το ταξίδι στην Super League. Θα είμαστε όλοι εκεί, να το ζήσουμε μαζί σου Νικάρα μου!

BLUE ANGELS 1994 ΘΥΡΑ 3